Varvsområdet och Slipenbryggan i Tullingesjön - TSS båtklubb

Vill du ha båtplats i TSS?

Vill du ha båtplats vid någon av båtklubben Tullinge Segel Sällskaps bryggor i Tullingesjön, Mälaren eller vid Trosa i Saltsjön? Eller vill du vinterförvara båten på varvsområdet i Tullinge?

Vi har nu uppdaterat våra rutiner och gjort det enklare för dig att anmäla intresse. Klicka här för att läsa mer här om hur du går tillväga! Om du redan har registrerat dig i kön rekommenderar vi att du uppdaterar din information och anger dina önskemål.

I Tullingesjön som har förbindelse med Mälaren har vi tre bryggor med totalt 72 båtplatser. I Vårby bredvid Huddinge Båtklubb och Slagsta Marina har vi en brygga med 18 båtplatser, perfekt för segling och båtturer i Mälaren. Vid Piparholmen utanför Trosa i Saltsjön har vi 57 båtplatser. Så totalt har vi 147 båtplatser vid våra bryggor, 88 platser för vinterförvaring på varvsområdet ”Slipen” och ungefär 140 medlemmar.

Sommartid finns det alltid lediga båtplatser både i Tullingesjön, Mälaren och utanför Trosa. Om du ställer dig i kö i god tid finns det således möjligheter att ordna båtplats. Dessutom finns det också möjligheter till kortidshyra eller veckohyra vid alla bryggor eftersom det förekommer att medlemmar inte alltid nyttjar sina platser. Vi kommer nu arbeta aktivt för att underlätta för alla att ställa sig i kö till de olika bryggorna och vinterförvaringen.